CLUB ESPORTIU

www.ceescoladelcarme.cat 

info@ceescoladelcarme.cat

 

Durant molts anys els nois i noies de l'Escola del Carme han realitzat la seva activitat física i esportiva durant la seva etapa escolar. L’escola va ser la seu de joc d'un club, ja desaparegut, però amb una història de 25 anys, l'APB.

En un moment determinat, es va considerar que aquesta activitat es pogués realitzar fora de l'àmbit purament escolar i es fa imprescindible l'aparició d'un club que doni resposta a aquestes noves necessitats. És dins d'aquest marc, que un conjunt de persones agafen les regnes d'aquest nou projecte, sempre sota la tutela de l'escola i com un servei a la mateixa.

El curs 2003 - 2004 va néixer el Club Esportiu Escola del Carme. 

A més, cal tenir en compte la vinculació d'aquestes persones amb l'escola ja que moltes són professors. Aquest club sorgeix amb la finalitat d'impulsar l'esport de la cistella a l’escola i des de la seva formació planteja uns clars objectius.

-         organitzar l'esport fora de l'àmbit escolar.

-         formar un club que treballi a partir del dinamisme, del bon ambient i que desenvolupi valors humans com la cooperació, l'esperit de sacrifici i la companyonia.

-         relacionar el treball esportiu amb el treball educatiu.

-         reforçar l’oferta del bàsquet femení a Sabadell, ja que en el cas de les noies l’oferta és més escassa que pels nois.

-         donar cabuda a tot aquell jugador o jugadora que vulgui formar-ne part independentment del seu nivell.

Amb aquests objectius plantejats des del seu naixement, el Club Esportiu Escola del Carme ha evolucionat cada any. arribant a tenir equips federats de les categories de pre-mini fins a júnior i una escola d'iniciació al bàsquet. Tot això amb la necessària col·laboració d'un gran equip d’entrenadors.
Els equips de la base del club entrenen a les pistes esportives de l'escola i l’equip júnior al Pavelló de Can Balsach.

Les activitats que s’organitzen durant la temporada, a més de la participació a la lliga organitzada per la Federació Catalana de Bàsquet són: el campus de bàsquet, sortides a veure partits de la lliga ACB i una conferència.

Arxius d'interèsTambé et pot interessar...

INSCRIPCIÓ

Benvinguts! Si heu arribat fins aquí és que realment esteu interessats a conèixer la nostra proposta educativa. Ens agradaria conèixer-us i compar...

llegir més »

PROPOSTA EDUCATIVA

  El nostre projecte educatiu pretén que els alumnes siguin els protagonistes del procés d’aprenentatge, amb un estil familiar i acollidor. Vetlle...

llegir més »

INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS

llegir més »