SERVEI DE MENJADOR

Tots els alumnes poden disposar del servei de menjador i tallers del migdia. El servei compren el tram horari de l'acabament de les classes d'infatil i primària al matí (13h) fins que es tornen a reprendre a la tarda (15:30h). A més del servei de menú s'hi inclou l'acolliment i atenció en els tallers que s'organitzen des de les 14:15 a les 15:15.

El servei de cuina està subcontractat a l'empresa HOSTESA i el àpats s'elaboren a la cuina de l'escola. El menú està elaborat per un dietista. La coordinació del servei de menjador i de tallers del migdia la porta a terme personal de l'escola.

Per sol·licitar l'acolliment al servei de menjador cal omplir la sol·licitud al mes de juny en vistes al curs següent. Eventualment es pot sol·licitar a recepció el servei el dia que l'heu de necessitar. 

 

Arxius d'interès

Arxius d'interèsTambé et pot interessar...

INSCRIPCIÓ

Benvinguts! Si heu arribat fins aquí és que realment esteu interessats a conèixer la nostra proposta educativa. Ens agradaria conèixer-us i compar...

llegir més »

PROPOSTA EDUCATIVA

  El nostre projecte educatiu pretén que els alumnes siguin els protagonistes del procés d’aprenentatge, amb un estil familiar i acollidor. Vetlle...

llegir més »

INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS

llegir més »