Notícies

ACTIVITATS DE DESEMBRE

Dates i horari d'activitats

Benvolgudes famílies,

El mes de desmbre s'acumulen activitats específiques de cada curs i, d'altres que apleguen a tota l'escola. Us fem una relació d'algunes de les més significatives, tot i que n'hi ha que encara estan pendents de confirmar-se. Aquestes darreres, us les comunicaran directament als cursos a les que van adreçades.

Al moment de tancar aquest missatge ja podeu prendre nota a l'agenda d'aquells esdeveniments que us poden afectar o bé interessar:

7 de desembre: Festiu de lliure elecció

12 de desembre:

17h: Festival de nadales de P5. Els alumnes han de venir vestits tots negres, en cas de no tenir pantalons o samarreta negre, que vinguin vestits del color més fosc que tinguin. Lloc: sala d'actes.

17:45h Els nens i nenes de 3r de primària A representen l'obra de teatre "La venedora de llumins" de Hans Chrtian Andersen, 

13 de desembre: 17h Festival de nadales de P3. Els alumnes han de venir vestits tots negres, en cas de no tenir pantalons o samarreta negre, que vinguin vestits del color més fosc que tinguin. Lloc Sala d'actes.

14 de desembre: 17h Festival de nadales de P4. Els alumnes han de venir vestits tots negres, en cas de no tenir pantalons o samarreta negre, que vinguin vestits del color més fosc que tinguin.

15 de desembre: 17:45h Els nens i nenes de 3r de primària B representen l'obra de teatre "La venedora de llumins" de Hans Chrtian Andersen

17 de desembre: Marató: a partir de dilluns 11 informarem dels horaris de les actuacions de cada curs. 

19 de desembre: 18h representació de Els Pastorets de primer de primària.

21 de desembre: no lectiu en motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya

22 de desembre: últim dia lectiu. Cantada de nadales al pati a partir de les 17:30.

23 de desembre: Quinto solidari organitzat per l'AMPA de l'escola.

24 de desembre: 20h missa del pollet.

Tanmateix, tal com us vam informar a la circular d'inici del curs, al mes de desembre domiciliem un terç de les despeses de material del curs motiu pel qual notareu un increment en el rebut mensual. A la secretaria podeu consultar les despeses que corresponen a cada curs.

Us recordem que el repartiment dels butlletins de notes es farà del 18 al 22 de desembre. Enguany, tal com vam informar a les reunions d'inici de curs, el butlletí d'avaluació de primària ha variat. A l'ENLLAÇ trobareu el recordatori de la informació que us vam presentar.

Atentament,

Vedruna - Escola del Carme - Sabadell