Notícies

IV PREMI DRET I SOCIETAT

Alumnes seleccionades

Les alumnes de quart d'ESO: Matina Vilà, Carolina Ramos, Cristina Franco i Berta Romero, han estat seleccionades pel treball: “La llei al taulell" entre els finalistes del IV Premi Dret i Societat organitzat, a nivell nacional, pel bufet Roca Junyent, dins del marc “Responsabilitat Social de l’Advocacia de Roca Junyent”.

Aquest projecte té com objectiu transmetre als alumnes de secundària, en un món d’estructures i institucions canviants, el valor del Dret i l’ordre com a garantia de llibertat i seguretat, imprescindibles per al desenvolupament  social, personal i econòmic.

El concurs proposa que els alumnes es qüestionin coses com: Per què existeixen les lleis? Per què respectar-les?…

Abans de presentar-nos al concurs, dos advocats del bufet van venir a fer-nos una xerrada a tots els alumnes de 4t. 

El treball de les nostres alumnes, elaborat dins la matèria de Projecte de Recerca, consisteix en un joc de taula dissenyat i fet per elles mateixes en què a través de diferents situacions ens planteja quines poden ser les conseqüències dels seus actes. 

El proper dimecres 21 de juny a les 19 h, al Palauet Casades de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, es farà l’entrega de premis on coneixerem els 3 guanyadors.

Molta sort !