EDUCACIÓ PRIMÀRIA

  • S'organitza en tres cicles educatius de dos anys: cicle inicial (6-8 anys), cicle mitjà (8-10 anys) i cicle superior (10-12 anys).

  • El currículum de primària està organitzat per matèries: llengua catalana, llengua castellana, anglès, matemàtiques, coneixement del medi natural i social, tallers d'educació plàstica, educació musical, educació física, cultura religiosa i educació per a la ciutadania (cicle superior).

  • Es promouen diferents agrupaments flexibles per aconseguir treballar de forma més personalitzada les matèries instrumentals i l'anglès. A cicle superior, en llengua anglesa participem del projecte de la Fundació Escola Cristiana i comptem amb un nadiu anglès com a monitor de conversa.

  • A cada curs escolar es promouen projectes de treball interdisciplinaris i globalitzats.

  • Es potencia el treball de tutoria i de l'educació en valors.

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

INSCRIPCIÓ

Benvinguts! Si heu arribat fins aquí és que realment esteu interessats a conèixer la nostra proposta educativa. Ens agradaria conèixer-us i compar...

llegir més »

PROPOSTA EDUCATIVA

  El nostre projecte educatiu pretén que els alumnes siguin els protagonistes del procés d’aprenentatge, amb un estil familiar i acollidor. Vetlle...

llegir més »

INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS

llegir més »