EDUCACIÓ INFANTIL

L'etapa de l'Educació Infantil compren les edats educatives de 3 a 6 anys. A l'escola treballem tres grans àrees globalment: la descoberta d'un mateix, la descoberta de l'entorn natural i social, intercomunicació i llenguatge (matemàtiques, llengua, música i plàstica). Aprendre de manera global significa que partint d'un centre d'interès o tema, el treballem des de totes les àrees les quals s'interrelacionen i partim dels interessos dels nens i nenes i, en altres ocasions, proposats pels mestres. El mètode de treball empra l'observació, la consulta i l'experimentació dutes a terme pels nens i nenes.
 
- Vetllem per tal que els nens i nenes assoleixin els objectius proposats. Per afavorir l'aprenentatge disposem de grups flexibles, mestres de reforç dins i fora de l'aula, mestres especialitzats en anglès, música i psicomotricitat. Fem seguiment individual dels nens respectant el seu ritme d'aprenentatge disposant de grups flexibles, mestres de reforç a les classes. Ens adapten a les necessitats dels alumnes.
 - Tanmateix les aules disposem de pantalles digitals, tauletes i utilitzem la robòtica com a metodologia d'aprenentatge espaial.
 - Prioritzem el treball d'hàbits d'autonomia diàriament, ordre, neteja personal, cura amb el material i l'aula.
- Treballem els valors cristians a través de l'eruga Duna, la mascota que creix amb els infants des de el moment de la seva arribada a l'escola fins acabar l'etapa d'educació infantil. A partir d'històries, contes i experiències la Duna transmet els valors cristians que com a escola volem resaltar.
- Disposem d'espais propis per a l'esbarjo i per al treball de psicomotricitat.
- S'inicia l'aprenentatge del vocabulari bàsic de la llengua anglesa. L'auxiliar de conversa en anglès col·labora en l'aprenentatge de la dicció oral.
Contacte diari dels mestres amb les famílies, tant a l'entrada com a la recollida dels nens a l'escola.
- Disposem de psicòleg per detecció de situacions de dificultats d'aprenentatge. L'escola forma part d'un projecte en col.laboració amb l'hospital de Sant Joan de Déu de detecció precoç de dificultats d'aprenentatge.
 - El material d'aprenentatge és revisat i elaborat pels mestres de l'etapa tot i que, s'utilitzen llibres de text en algunes de les matèries.
- Les activitats obertes als pares són la cantada de nadales, el Carnestoltes i el festival final de curs.
 


Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

INSCRIPCIÓ

Benvinguts! Si heu arribat fins aquí és que realment esteu interessats a conèixer la nostra proposta educativa. Ens agradaria conèixer-us i compar...

llegir més »

PROPOSTA EDUCATIVA

  El nostre projecte educatiu pretén que els alumnes siguin els protagonistes del procés d’aprenentatge, amb un estil familiar i acollidor. Vetlle...

llegir més »

INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS

llegir més »