PROPOSTA EDUCATIVA

 

El nostre projecte educatiu pretén que els alumnes siguin els protagonistes del procés d’aprenentatge, amb un estil familiar i acollidor. Vetllem per tal que, en un clima positiu i motivador, els vostres fills assoleixin unes fites exigents i d’acord amb les seves possibilitats personals. Fomentem metodologies d’aprenentatge que afavoreixen la creativitat i el raonament. Ens comprometem a oferir una educació de qualitat oberta als nous reptes culturals i tecnològics. Vetllem pel creixement i la maduració dels alumnes en totes les dimensions: seguiment tutorial, activitats de desenvolupament emocional, voluntariat social i  participació a les celebracions tradicionals del nostre país. Apostem per l’aprenentatge progressiu de la llengua anglesa des dels 3 anys amb recursos adients i motivadors (auxiliar de conversa i  vinculació de diferents àrees del currículum en un entorn plurilingüe). I incorporem a l’aula les noves tecnologies -pantalles tàctils, tauletes, robòtica i ordinadors- com a eines de suport a l’aprenentatge, atès que són recursos imprescindibles per assolir les capacitats pròpies d’alumnes que ja són usuaris digitals del segle XXI.

Els serveis que oferim pretenen cobrir el temps no lectiu dels vostres fills durant el qual les famílies necessiteu un suport: l’acolliment matinal entre les 7:45 i les 9h; el servei de menjador amb cuina pròpia i els tallers de migdia; el servei d’acolliment de tarda a partir de les 17:30 i  fins a les 19h; i el servei de biblioteca.

Disposem de servei d’atenció i assessorament psicopedagògic: detecció precoç i seguiment d’alumnes talentosos o amb dificultats; i col·laboració amb la tasca dels equips docents i d’atenció a la diversitat de l’escola.

Les activitats extraescolars organitzades per l’AMPA i l’escola ofereixen un ampli ventall de possibilitats: iniciació esportiva, bàsquet, futbol, teatre, escacs, i escola d'estiu el mes de juliol i setembre.

L’Associació de Mares i Pares i l’escola organitzem activitats formatives i lúdiques que creen moments de convivència de tota la comunitat educativa: la festa de l’escola, la Marató, el Quinto solidari, la pujada a peu a Montserrat, tertúlies educatives família-escola i conferències de temes educatius.

Consulta el Projecte educatiu Vedruna a l'enllaç: PROJECTE EDUCATIU VEDRUNA

 

 

 


Mostra Escoles Vedruna a Catalunya en un mapa més gran


Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

INSCRIPCIÓ

Benvinguts! Si heu arribat fins aquí és que realment esteu interessats a conèixer la nostra proposta educativa. Ens agradaria conèixer-us i compar...

llegir més »

PROPOSTA EDUCATIVA

  El nostre projecte educatiu pretén que els alumnes siguin els protagonistes del procés d’aprenentatge, amb un estil familiar i acollidor. Vetlle...

llegir més »

INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS

llegir més »