COL·LABORACIÓ AMB ENTITATS

- AJUNTAMENT DE SABADELL

Participem en activitats organitzades per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament a través del programa ciutat i escola.

- PARRÒQUIA DE LA PURÍSSIMA DE SABADELL

L'Escola participa de les activitats de la Parròquia: catequesi de primera comunió i rebost solidari.

- GRUP D'ESPLAI LA TREPA

Els caps de setmana, l'escola cedeix els patis a l'esplai vinculat a la Parròquia de la Puríssima per tal que hi puguin desenvolupar l'activitat de l'esplai.

- FUNDACIÓ ESCOLA CRISTIANA DE CATALUNYA

El col·lectiu de les escoles cristianes de Catalunya s'ha anat configurant com a tal a partir de l'any 1977, el col·lectiu de les escoles cristianes de Catalunya, que en l'actualitat està format per 434 escoles, en les quals s'eduquen 264.000 alumnes dels diferents nivells i etapes del sistema educatiu. 

- HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

Les escoles Vedruna de Catalunya i l’Hospital Sant Joan de Déu participen en un projecte conjunt de detecció de possibles trastorns d’aprenentatge en edats primerenques, ​per tal de poder intervenir el més aviat possible en l’alumnat i evitar així dificultats en l’adquisició dels aprenentatges acadèmics. Els trastorns que s’estudien són la dislèxia (dificultat en la lectura i escriptura), la discalcúlia (dificultat en el càlcul) i el TDAH (dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat).

- DEPARTAMENT DE SANITAT: PROGRAMA SALUT I ESCOLA

El centre educatiu, com a espai natural per a l’aprenentatge, l’educació i la formació integral de la persona, és també el lloc on es poden manifestar els signes d’alerta sobre problemes de salut, en els quals una detecció precoç pot ser la primera acció per iniciar un procés d’ajuda i intervenció adequada. El programa  “PSiE” busca, mitjançant la Consulta Oberta (professional d’infermeria desplaçat periòdicament al centre docent),  afavorir accessibilitat de cara a la prevenció de situacions de risc i atenció precoç als problemes de salut dels adolescents a l’atenció sanitària amb garanties de privacitat, confidencialitat i proximitat.

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

INSCRIPCIÓ

Benvinguts! Si heu arribat fins aquí és que realment esteu interessats a conèixer la nostra proposta educativa. Ens agradaria conèixer-us i compar...

llegir més »

PROPOSTA EDUCATIVA

  El nostre projecte educatiu pretén que els alumnes siguin els protagonistes del procés d’aprenentatge, amb un estil familiar i acollidor. Vetlle...

llegir més »

INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS

llegir més »