ENGLISH CORNER

L'aprenentatge de la llengua anglesa és un dels eixos de l'escola. L'ensenyament s'inicia a P3 durant una hora setmanal i augmenta progressivament  durant l'escolarització fins arribar a les 7h setmanals de quart d'ESO.

Tanmateix, incorporem l'aprenentatge de l'anglès a diverses matèries per tal de disposar d'un aprenentatge interdisciplinari.

AUXILIAR DE CONVERSA

El programa Auxiliars de Conversa ens permet gaudir d’un parlant nadiu de la llengua anglesa que dóna suport al projecte multilingüe de l’escola, fent tasques d’assistència i suport a les activitats d’ensenyament i aprenentatge de l’anglès i augmentant el contacte dels nostres alumnes amb aquesta llengua. Un dels elements fonamentals del programa són les famílies que, durant el curs escolar, acullen els Auxiliars de Conversa a casa seva. Aquestes famílies els proporcionen l’allotjament i manutenció, i ajuden a la integració de l’auxiliar al seu nou lloc de residència i són el seu primer contacte amb la nostra llengua i cultura.
A les famílies acollidores se’ls demana un temps d’acollida d’un trimestre escolar, en què proporcionin a l’auxiliar una habitació pròpia i accés a Internet perquè pugui seguir tota la formació online que se li oferirà i comunicar-se amb família i amics. Entre setmana, l’Auxiliar de Conversa dina a l’escola. La resta d’àpats diaris i dels caps de setmana els fa amb la família acollidora.

GUIA PER A FAMÍLIES ACOLLIDORES

 

ACREDITACIÓ DEL NIVELL D'ANGLÈS ASSOLIT

Potenciem que els alumnes puguin acreditar el nivell d'anglès amb títols expedits per la Universitat de Cambridge i reconeguts internacionalment. Podem presentar-los a l'examen del PET (nivell B1) o al del FCE (B2, popularment conegut com el First) a un preu especial.

ESTADES A L'ESTRANGER

Conjuntament amb totes les Escoles Vedruna oferim activitats d'anglès per l'estiu. D'una banda, colònies a Catalunya en anglès per a alumnes des d'ES1 fins a ES2. D'altra banda, estades a Anglaterra pels alumnes d'ES3 i ES4.


Vincles d'interès


També et pot interessar...

INSCRIPCIÓ

Benvinguts! Si heu arribat fins aquí és que realment esteu interessats a conèixer la nostra proposta educativa. Ens agradaria conèixer-us i compar...

llegir més »

PROPOSTA EDUCATIVA

  El nostre projecte educatiu pretén que els alumnes siguin els protagonistes del procés d’aprenentatge, amb un estil familiar i acollidor. Vetlle...

llegir més »

INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS

llegir més »